Massage

Hvad er massage


Massage er en dybdegående og naturlig behandling af kroppens muskulatur, hvor spændinger og myoser bearbejdes. Blodcirkulationen forbedres og iltoptagelsen i kroppen øges. Bedre iltoptagelse gør, at kroppens affaldsstoffer frigøres med ny energi tilfølge.

Massage kan også bruges som supplement til sportstræning, til at minske og forebygge skader eller simpelthen for velværets skyld.


Få større velvære i din dagligdag.

Forkæl din krop og genvind styrke og energi, så du er parat til at yde lidt mere i dagligdagen.


Jeg tilbyder følgende behandlinger:


Klassisk olie massage

Er du stiv i nakken, øm i ryggen, eller trænger du til forkælelse, så er det denne massageform du skal vælge. Det er en dybdegående massage, der kommer ind og arbejder med problemområder. Den afhjælper infiltrationer og sætter gang i kredsløbet, samtidig med at stressniveauet daler.

30 min. eller 60 min. inkl. omklædning. Lagen og håndklæder er inkl.


Sportsmassage

Sportsmassage hjælper mod spændinger, ømme muskler, stivhed i nakke/skuldre, hovedpine og mange andre gener. Du får en professionel dybdegående sportsmassage, der løsner op for dine spændte muskler, virker smertelindrende, hjælper musklerne af med ophobede affaldsstoffer og giver dig en mere afslappet og smidig krop. Sportsmassage er det helt rigtige valg hvis du ønsker en grundig kropsmassage.

30 min. eller 60 min. inkl. omklædning. Lagen og håndklæder er inkl.


Full body massage

Massage fra hoved til fødder. Alt bliver bearbejdet.

Massage er en velkendt metode til at få krop og sind til at slappe af. Ømhed og træthed forsvinder, musklerne er løsnet op og slapper af. Massagen giver en form for lethedsfølelse, afslappethed og fornyet energi.

60 min. inkl. omklædning. Lagen og håndklæder er inkl.


Massage delbehandlinger

Dybdegående massage der fokuserer på udvalgte problemområder. Fx. nakke, ryg, lægge eller mussearm. Lagen og håndklæder er inkl.


Kombi behandlinger med fodterapi

Alle behandlinger kan sættes sammen som du ønsker det. Fx. klassisk olie massage sammen med en neglebehandling eller en fodbehandling sammen med 15 min. massage af læggene. Hør nærmere. Lagen og håndklæder er inkl.